Ahoja, berete nějaké vitamíny nebo doplňky ke stravě? :-)
Já beru jedině spirulinu, má všechno co potřebuju vyhovuje mi to :-)
O spirulině jsem už něco slyšela, ale prosím o shrnutí, na co je vlastně dobrá???
Je to výborný zdroj železa, betakarotenu, vápníku, zinku, jódu, draslíku, hořčíku, selenu, chromu a manganu, napomáhá ke zvýšení imunity, fyzické výdrži a třeba i ke snížení únavy:-)Prostě super věc kupuju ji v nápoji z https://www.spiralps.cz/ :-)
Tak super, moc děkuji za skvělé shrnutí, ráda na ten spiralps.cz kouknu :-)
Já teď užívám doplňek od Movit Energy s kurkuminem a piperinem, obsahuje přírodní extrakty a je opravdu kvalitní
Imunitu si posiluji kouzelnými kapkami od www.altaherba.cz. Jsem s nimi spokojená, protože jsou přírodní.
Máte s nimi zkušenost i u dětí?
Dávám je svým dětem pravidelně, jak nastoupí do kolektivu. Nejsou pak tak často nemocné.
Dětem posiluji imunitu Altaherba sirupem ze 14 bylin.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.