Holky, mám na vás dotaz... Zajímá ě, zda berete vitamíny a pokud ano, tak jaké? Já bych právě aji začala brát, ale nemůžu si z té nabídky, která na trhu dneska je, vybrat...
Počkej a s jakým máš na mysli? On má totiž ty vitamínky buď na to zimní nebo na jarní období. Na zimu je ten Bion 3 Imunity a na jaro a na regeneraci organismu po zimě ten Vital. Ten jsem teď začala brát :)
Ahoj čím jste si v těhotenství doplňovali vitamíny a minerály?
Já jsem pila gravimilk celé těhotenství i piji ho ještě teď když kojím.
Zdravím, chci se zeptat berete vitamíny na imunitu? Jsem stále nemocná a zajímá mě vaše tipy zda něco berete na podporu.
Nějakou dobu beru vitamíny od Betuli. Dívala jsem se na složení a oslovilo mě, že je to doplněk na přírodní bázi, takže do těla dostaneš jenom to, co opravdu potřebuje.
Taky můžu doporučit betulu (www.betula.cz) dávám ho jak sobě, tak i dětem a je fakt, že už nějakou dobu nebyly nemocní
Akorát jsem teda zatím nikde nezjišťovala, zda bude potřeba udělat nějakou pauzu v užívání nebo se dá brát po celý rok ?
Potřeba to není, dávám ho dceři už to bude rok a pauzu jsem nedělala a dělat nebudu. Není totiž moc důvod, když jde o doplněk na přírodní bázi a tělo nezatěžuje ;)
Aha a jak máš starou dcerku jestli se můžu zeptat ? Nikde jsem na těch jejich stránkách nenašla od kolika let se může dávat
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.