Ahoj holky, prosím o info. Jaké jsou nejlepší vitamíny při snažení? Docela se nám nedaří, tak bych to ráda podpořila. Díky moc.
Já se s dovolením připojím ale s dotazem, zda jste braly v těhotenství železo a zda se může kombinovat s kyselinou listovou ?
Určitě vitamínky v těhu doporučuju, aby ti nic nechybělo a mimi mělo vše, co potřebuje. Chytré miminko jsou super vitamíny, taky jsem je brala a byla jsem s nima moc spokojená.
Záleží co je to Mirko za doplněk, někdy se dá koupit jeden, který toho obsahuje v kombinaci víc. Já jsem takhle brala doplněk kvůli doplnění železa a ty tabletky obsahovaly i kyselinu listovou. Nechám ti tady na to odkaz www.captafer.cz
Holky, měla bych dotaz :) Zaujaly mě tyto tobolky na podporu ženského libida https://www.amante.cz/amante-love-and-beauty/amante-love-beauty-60-tobolek/. Chtěla bych se zeptat, zda je některá z vás nezkoušela? A pokud ano, jaký mají účinek?
Já jsem captafer brala jak během těhotenství tak i potom kvůli větší ztrátě krve.
Zkusila bych nějaké přírodní vitamíny jako jsou betula, což je kozí kolostrum a má to opravdu výborné ohlasy.
Jak dlouho si Ivčo ten captafer brala ? Taky ho beru ale vůbec jsem se neinformovala na to jak dlouho by se měl užívat.
Nechám ti tady Lauro odkaz www.captafer.cz mají tam úplně všechno napsané, tak když si to pročteš, tak se tam všechno dozvíš ;)
Taky s ním mám zkušenost a jsem ráda, že jsem na něj přešla, protože s tím původním doplňkem jsem měla zdravotní problémy, které s captaferem odezněly.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.