Dobrý den, z krve mi bylo zjištěno málo vitaminu D. Který byste mi doporučili? Potřebuji brát zvýšenou dávku . Děkuji .
Ahoj, mě nejvíce pomohl Vitamín D od Naturevia. Pokud potřebujete zvýšenou dávku mají přímo tablety Vitamín D3 efekt 2000 , což je zvýšená dávka v jediné tabletě .
Děkuji moc za tip :)
Jsem spokojená s nákupem online na www.gigalekarna.cz. Mají velký výběr vitamínů i doplňků.
A konkétně se kterým vitamínem D máte zkušenost?
Užívám tento JAMIESON Vitamín D.Vyhovuje mě.
Děkuji za tip, objednala jsem si ho taky v kombinaci s vitamínem C.
V gigalékárně taky ráda objednávám, jsem spokojená. Na doporučení jsem si k déčku koupila zinek.
už delší dobu si kupuju tady ten vitamín D https://www.nutraday.cz/now-vitamin-d3-1000-iu-180-softgel-kapsli/ a hodnoty jsem měla dobrý, když jsem byla na odběru ;-)
Máme dobrou zkušenost s vitaminem D3 v olivovém oleji od www.naturevia.cz. Ten je vhodný pro všechny věkové kategorie – od kojenců po seniory.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.