Dobrý den, je tu někdo, koho trápí inkontinence? Zajímalo by mě, zda je tento problém neměnný nebo zda se dá zlepšit. No a dále by mě také zajímalo, jaké inkontinenční pomůcky používáte? Jako myslím tím, které se vám osvědčily?
Tento problem se zatim netyka me, ale nase maminy uz ano. hodne ji o tom poradily v lekarne.
A co presne ji poradily? zatim co jsem se koukala na net, tam mne zaujala znacka Molicare, zkusenosti ma??
Ano Molicare je super zancka,kupuje ji primo i v lekarne kde ji poradily, jen prez net, lekarnahartmann.cz
Jo dekuji moc, ono se to kolikrat prez internet vyplati vice nakupovat :-)
To rozhodne, take to tak delam, tuhle sjem rbala babicce nejaky vzorecky z lekarny drmax.cz a byla to stejna zancka jak pisete, je s nimi spokojena, takze dale budeme kupovat uz prez internet.
Taky jsem dostala vzorky pro babičku. Byly od firmy Seni.
Jak silnou inkontinencí babička trpí?
Zatím se jedná o střední formu, ale potřebujeme pomůcky i do postele. Je částečně ležící.
Našla jsem si je na http://care4you.cz/. Zaujala mě i jejich kosmetika týkající se tohoto problému.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.