Dobrý den, je tu někdo, koho trápí inkontinence? Zajímalo by mě, zda je tento problém neměnný nebo zda se dá zlepšit. No a dále by mě také zajímalo, jaké inkontinenční pomůcky používáte? Jako myslím tím, které se vám osvědčily?
A našla jste to co potřebujete?
Značku Seni neznám, ale určitě na stránky kouknu, trpím lehčí formou inkontinence a musím to řešit.
Trpím tím teď po porodu a hledám něco s čím budu moct fungovat jako dřív a nebudu se muset omezovat, koukám na ty produkty Seni, které doporučujete a našla jsem tam i pomůcky pro aktivní lidi v co jsem ani nedoufala, díky.
Jojo taky je používám, vložky Seni lady si kupuju i v lékárně.
Jo? Tak supr, zajdu se k nám do lékárny zeptat jestli je mají, případně objednám.
Po porodu je to prý hodně časté, za chvíli mě to čeká tak snad se to nedotkne i mě...
Jasně, snad budeš spokojená.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.