Ahoj maminy... chci se zeptat. Na valentýna chci udělat chlapovi radost. Koupím nám nějaké sexy hračky. Koukala jsem na e-kondomy. Zkušenosti?
Já nejvíce takové věci nakupuji na e-kondomy
Holky jak já vám závidím, že řešíte, jakými hračkami si okořeníte váš sexuální život... U nás sex skončil už dávno. Bohužel manžel už nějak nemá pomyšlení, takže spolu žijeme už jen jako sourozenci. Dobu mě to trápilo, ale už jsem si zvykla a beru to tak, jak to je. Na sex jsem ale nerezignovala. Naopak. Koupila jsem si vibrátor a jsem také spokojená . Vybrala jsem si ho na https://entuzio.cz/nejlepsi-vibratory/ a jsem s ním spokojenější než před tím s manželem .
Ahoj,zpestřujete si někdo sex?
Ahoj jsem delší dobu bez partnera tak si občas udělám radost v podobě nějaké erotické hračky.
A kde si takové věci přesně kupuješ?
Nejraději si nakupuji takové věci na www.e-kondomy.cz
Ahoj holky,chtěla bych se zeptat jestli používáte něco na zpříjemnění sexu.
Můj přítel občas něco koupí.
A máš třeba něco oblíbeného co nejraději používáš?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.