Dobrý večer, ženský - jakou šetrnou kosmetiku používáte na tělo? Mám dost vysušenou pokožku, tak chci něco šetrného, co pokožku krásně zhydratuje a je pečující.
Zkuste čistě přírodní produkty - skvělá je kosmetika Urtekram - má čistě přírodní, nedráždivé složení a je tak vhodná jak pro děti, tak pro dospěláky. Vše kupuju na milujubio.cz.
Holky, co konkrétně od nich doporučíte na vyzkoušení? Taky bych chtěla zkusit přírodní kosmetiku, ale napřed bych ji otestovala.
Určitě zkuste tento sprchový gel, je ten výborný www.milujubio.cz/urtekram-sprchovy-gel-citronova-trava-200ml-bio Taky mají skvělé šampony a kondicionery a taky kosmetiku na pleť.
Já mám taky dost problém se suchou pletí, takže musím pořád mazat a mazat. Jak přestanu, tak je průser. Používám hlavně tělové mléko a gel na suchou pokožku od Bi-Oilu. Krásně to hydratuje a je to vhodné i pro citlivou pleť, nemá to žádnou dráždivou parfumaci. Krémy kupuju na notinu, protože v drogerkách jsem od Bi-Oilu narazila jen čistě na olej a to už je na mě zase moc mastný a není mi to příjemný a taky je to tam o dost dražší.
Ahoj, taky mám hodně suchou a citlivou pokožku a zatím mi nejvíc sedí přírodní kosmetika s arganovým olejem, kterou si objednávám z https://www.viviencosmetics.cz/prirodni-kosmetika/ . Ani není nijak drahá, jako třeba jiné přírodní kosmetiky, které mi teda neseděly tak, jako tato. Je potřeba vydržet a testovat jí dýl, ale výsledky přijdou .
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.