facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Šetrná kosmetika na tělo

První příspěvek v tématu Šetrná kosmetika na tělo
sabinka | 11.08.2024 00:54 | Šetrná kosmetika na tělo | ID: 47122
sabinka

Dobrý večer, ženský - jakou šetrnou kosmetiku používáte na tělo? Mám dost vysušenou pokožku, tak chci něco šetrného, co pokožku krásně zhydratuje a je pečující.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Alenka z rise | 18.08.2024 01:07 | ID: 47190
Ivana0023

Zkuste čistě přírodní produkty - skvělá je kosmetika Urtekram - má čistě přírodní, nedráždivé složení a je tak vhodná jak pro děti, tak pro dospěláky. Vše kupuju na milujubio.cz.

Margaretad | 23.08.2024 23:22 | ID: 47258
Ivana0023

Holky, co konkrétně od nich doporučíte na vyzkoušení? Taky bych chtěla zkusit přírodní kosmetiku, ale napřed bych ji otestovala.

Alenka z rise | 25.08.2024 15:42 | ID: 47275
Ivana0023

Určitě zkuste tento sprchový gel, je ten výborný www.milujubio.cz/urtekram-sprchovy-gel-citronova-trava-200ml-bio Taky mají skvělé šampony a kondicionery a taky kosmetiku na pleť.

Slunicko.77 | 25.08.2024 18:13 | ID: 47277
Ivana0023

Já mám taky dost problém se suchou pletí, takže musím pořád mazat a mazat. Jak přestanu, tak je průser. Používám hlavně tělové mléko a gel na suchou pokožku od Bi-Oilu. Krásně to hydratuje a je to vhodné i pro citlivou pleť, nemá to žádnou dráždivou parfumaci. Krémy kupuju na notinu, protože v drogerkách jsem od Bi-Oilu narazila jen čistě na olej a to už je na mě zase moc mastný a není mi to příjemný a taky je to tam o dost dražší.

Ivana0023 | 29.08.2024 21:26 | ID: 47306
Ivana0023

Ahoj, taky mám hodně suchou a citlivou pokožku a zatím mi nejvíc sedí přírodní kosmetika s arganovým olejem, kterou si objednávám z https://www.viviencosmetics.cz/prirodni-kosmetika/ . Ani není nijak drahá, jako třeba jiné přírodní kosmetiky, které mi teda neseděly tak, jako tato. Je potřeba vydržet a testovat jí dýl, ale výsledky přijdou .

1

zalozka