Holky, je tu maminka, co po porodu bojovala s inkontinencní? Jak jste se s ní popraly? A zmizela?
Ahoj, na tu inkontinenci jsou super cviky, ty fakt pomáhají. No a co se týká pomůcek, tak super jsou od care4you. Ty jsou spolehlivé, savé a hlavně diskrétní.
Ahoj, ano, to mohu souhlasit. Tyto pomůcky jsou super :) Sama jsem je používala a nikdy mě nezklamaly.
Holky a co nějaké absorpční kalhotky? Já jsem narazila na tyhle https://perties.cz/podpora-pri-inkontinenci/ a chtěla bych je vyzkoušet, taky nikdo nic nepozná, jen aby nebyly nějak cítit.
A tyhle jsou jen na inkontinenci nebo i při menstruaci?
Můžou být na obojí, na těch stránkách se dá vybrat, jen nevím jaké to je, takové kalhotky nosit.
Holky, taky se chci zeptat co používáte, nějaké vložky nebo i něco jiného?
Je to super, já kalhotky perties.cz používám. Hlavně teda na menstruaci a rozhodně bych neměnila. Brzo mě čeká porod a už teď vím, že i v šestinedělí budu chráněná.Jen bych ještě chtěla sehnat absorpční kojící podprsenku, nevíte, jestli něco takového už někde je?
Takže petries.cz jsou dobré? Dají se používat i na noc? O té podprsence jsem ještě neslyšela, ale prý jsou dobré i absorpční plavka, máš je taky?
Holky a používáte i ty absorpční plavky jak je tam mají?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.