Dobrý večer, máte někdo zkušenost s padáním vlasů? Jaký šampon si koupit? Který pomůže?
Zdravím, mě pomohl Urtekram šampon Rhassoul - prokrvuje pokožku hlavy, vyživuje vlasové cibulky a dokonce mi i rostou nové vlasy. Objednávám ho na e-shopu milujubio.cz.
Od Arsova Hair Booster a vyzkoušet i nějaké doplňky stravy. Většinou Jen šampon samotný nepomůže. Chce to péči i zevnitř. Můžete ještě zkusit rozmarýnovou vodu, ta je taky docela chválená.
Holky a je prosím kosmetika Urtekram VEGAN a s čistě přírodním složením? Má nějaké certifikáty, nevíte?
Ano, je VEGAN a má čistě přírodní a BIO složení. Certifikovaná kosmetika je - má certifikát COSMOS a The Vegan Society, jen si již neplatí HCS. Tady najdete víc informací www.milujubio.cz/urtekram
ZUZANABUL- No on má tuším také nějaké doplňky stravy ne? A máte to vyzkoušené? Pomáhá to?
TANAH- Dostala jsem tuhle kazetu jako dárek https://shop.tomasarsov.cz/hair-booster-hairbarium-darkove-baleni/ a byla jsem teda spokojená, je tam právě i podporující vodička na růst vlasů a ty vitamíny. Užívat by se měli ale mitn 3 měsíce jako u všeho. :) Taky mě pomohlo, když jsem vlasy trochu ostříhala a přestala jsem je zatěžovat.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.