Zdravím, prosím o radu, v poslední době velmi trpím na vypadavani vlasů, byla jsem teď ve stresu + jsem zhubla. Poslední měsíc a půl je vše v pořádku, bohužel mi stále padají vlasy. Znáte někdo nějaký přípravek, který na to pomáhá???
Na expertnavlasy.eu mají doplněk proti padání vlasů, který opravdu pomáhá a to poměrně rychle.
Tomu věřím, protože mám od nich komplet vlasovou péči a díky tomu se mi daly vlasy dohromady. Nicméně vitamíny budu kupovat mamce k narozeninám, protože pořád poslouchám, jak jí padají vlasy, tak jí to určitě udělá radost.
To bude mít radost, protože mně ty jejich vitamíny taky pomohly https://expertnavlasy.eu/products/mothers-formula-virtue-herbs
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.