Zdravím, prosím o radu, v poslední době velmi trpím na vypadavani vlasů, byla jsem teď ve stresu + jsem zhubla. Poslední měsíc a půl je vše v pořádku, bohužel mi stále padají vlasy. Znáte někdo nějaký přípravek, který na to pomáhá???
To bych taky ráda věděla, já už si nevím rady..
Mně pomohli až na https://www.clinicalhair.cz/ udělali mi trichologické vyšetření a podle výsledků mi potom naordinovali léčivou kúru a konečně se mi to spravilo. Je zbytečné snažit se to řešit sama, lepší je zajít za odborníkem.
A jak to vyšetření probíhá?
Jezdí ti takovou kamerkou po hlavě a tím vyšetří vlasovou pokožku, není to nic nepříjemnýho.
Ahoj, vy co máte řidší vlasy, tak máte je některá taky prodloužené respektive zahuštěné ? Hrozně potom toužím, ale bojím se, aby to vlasy moc nezatížilo :/
Je jasné, že ti vlasy padají vinou stresu. Bude chvíli trvat, než se vše srovná a vlasy budou růst a ne padat. Můžeš to podpořit vhodnými přípravky a doplňky stravy. Já osobně nedám dopustit na masku na vlasy s CBD od Pura Vida Organic. Hledala jsem nejlepší masky na vlasy a na https://zivotavyziva.cz/masky-na-vlasy/ mě zaujala právě maska s CBD. O CBD ledacos vím, proto jsem si byla téměř jistá, že bude maska skvělá a taky je .
Jestli máš řidší vlasy, tak se doporučuje keratin, protože ty spoje jsou malé, lehé a vlasy nijak nepoškozují. Pokud si budeš objednávat vlasy, tak doporučuju tady ten eshop www.clipinhair.cz
To vypadávání vlasů může ještě nějakou dobu trvat než se to zastaví. Zkusila bych lepší stravu, nějaké vitamíny, pohyb, nezatěžovat vlasy a pak mi hodně pomohl přípravek Hair Loss www.reparexshop.cz/vlasova-kosmetika/reparex-against-hair-loss/ .
Doporučuju vyzkoušet přírodní kosmetiku od khadi. Mám jejich celkovou péči o vlasy a naštěstí mi vlasy přestaly v takovém množství padat a dorůstají mi.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.