Zdravím, prosím o radu, v poslední době velmi trpím na vypadavani vlasů, byla jsem teď ve stresu + jsem zhubla. Poslední měsíc a půl je vše v pořádku, bohužel mi stále padají vlasy. Znáte někdo nějaký přípravek, který na to pomáhá???
No ano urcite je, zkus Forcapil, ja jsem jej kupovala neteri na vanoce, ne ze by ji vlasy padali ale je dobry i na lepsi stav vlasu, lesk a tak
Je prirodniho slozeni? Sezenu jej v lekarne?
Ano je roslinneho slozeni a sezenes jej jak v lekarne tak i na netu
ahojky,vlasy se mi hodně začly ničit v těhotenství a po porodu to byla teda katastrofa,kamarádka mi doporučila web notino,kde mají spousty přípravků na vlasy,tak jsem jich pá naobjednala a pro mě teda nejlepší je Alpecin ;)
Taky jsem zkoušela alpecin ale je to buď krátkodobá záležitost nebo to nezabere vůbec. Já jsem musela nakonec na trichologické vyšetření, aby zjistili, kde je problém, protože i přes to, že jsem o vlasy pečovala jak jsem mohla tak pořád padaly. Moc mi pomohly v Clinical Hair&Health v Praze.
Holky, myslíte, že na tu kvalitu vlasů může mít vliv i kvalita šamponu?
Na kolik takové ošetření přijde a jak dlouho zhruba trvá ? Asi fungují jen v Praze, že ?
"No koukala jsem že se dají vlasy transplantovat ale nejsem si jistá jestli to není čistě mužská záležitost. Ale koukala jsem že třeba tady na ty klinice dělají transplantaci vlasů ale jak a kolik peněz to stojí to opravdu netuším zkusila bych zjistit více info, a doporučila bych méně stresu."
Taky s padáním vlasů teď po porodu bojuju, co vám nakonec opravdu pomohlo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.