Zdravím, prosím o radu, v poslední době velmi trpím na vypadavani vlasů, byla jsem teď ve stresu + jsem zhubla. Poslední měsíc a půl je vše v pořádku, bohužel mi stále padají vlasy. Znáte někdo nějaký přípravek, který na to pomáhá???
Co se u mě chytlo a mělo opravdu viditelný výsledek byl Forcapil. Doplňkům stravy jsem nikdy moc nevěřila, tady jsem byla příjemně překvapena.
Pokud padání vlasů přetrvává, tak bych se obrátila na nějakého odborníka, aby se to včas zastavilo. Vím, že se tomu věnují na vlasové klinice v Praze www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni a pomocí toho vyšetření najdou nejvhodnější řešení, jak padání vlasů zastavit.
Také ho beru, doporučila mi ho známá, která ho brala po porodu v době největšího padání. Jím ho už přes 2 měsíce a padání vlasů je pryč. Navíc jsou vlasy viditelně silnější, nelámou se a jsou krásně lesklé.
Nakupuj nejakouepsi kosmetiku, me se v tomhle zamlouva notino.cz, najdu tam vse, nejen vlasovou kosmetiku.
Dobrý den...Doporučuji nejprve zjistit příčinu padání vlasů a na základě výsledků pak zvolila řešení... Příčina se zjišťuje např. trichologickým vyšetřením... http://www.clinicalhair.cz/cs/obsah/29-trichologicke-vysetreni
zkuste březovou vodu :)
Ahoj zjistila jsem,že mi poslední dobou začaly hrozně padat vlasy,jsem tedy trochu ve stresu,ale má obavy,abych nebyla za chvíli plešatá. Máte s něčím zkušenost na tento problém?
Vyzkoušej forcapil,ten mi opravdu zabral,zkusila jsem různé doplňky,ale nic mi nezabralo ,tak dobře jako forcapil.cz
Je i na vypadavání vlasů, resp. proti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.