facebook
Příjemnou noc, je pátek 11.4.2025 a svátek slaví Izabela

Nemůžu otěhotnět

První příspěvek v tématu Nemůžu otěhotnět
Jilkova777 | 11.03.2025 21:25 | Nemůžu otěhotnět | ID: 49154
Jilkova777

Holky jak začít řešit to, že nemohu otěhotnět? Už začínám být docela nervózní, ale nevím jak to řešit...

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 17.03.2025 18:59 | ID: 49219
Alenka z rise

Ahoj, hele tohle může být u každého jinak. Já když jsem nemohla otěhotnět, tak jsem si hledala rady všude možně a víte co mi nakonec hodně pomohlo? Pomohlo mi, když jsem narazila na https://www.lekarna.cz/plodnost-zen/ Tady si totiž můžete vybrat přesně podle toho co vás trápí, když nemůžete otěhotnět. Najdete tu přípravky na podporu plodnosti, početí, ale i celkově reprodukčního zdraví.

Donovalka | 04.04.2025 23:32 | ID: 49378
Alenka z rise

Moc všechny zdravím, u nás už se nedaří nic a přemýšlíme, že bychom se objednali na konzultaci na nějakou dobrou reprodukční kliniku, poradíte prosím? Kde Vám pomohli?

sabinka | 07.04.2025 23:49 | ID: 49393
Alenka z rise

Holky, vidím, že nejsem jediná! Bohužel i plno kamarádek kolem mě má problém s otěhotněním, takže si s dovolením počkám na doporučení.

Alenka z rise | 11.04.2025 00:09 | ID: 49404
Alenka z rise

Rozhodně doporučuju kliniku IVF Zlín – my jsme tam byli maximálně spokojení jak s odborným přístupem lékařů, tak s celkovou péčí. Od první konzultace jsme cítili, že jsme v dobrých rukou, všechno nám bylo jasně vysvětleno a nikdo na nás netlačil. Léčba byla přizpůsobená přesně našim potřebám a díky tomu se mi podařilo otěhotnět. Pokud hledáte místo, kde se k vám budou chovat s respektem a zároveň vám opravdu pomůžou, určitě doporučuju právě sem www.ivf-zlin.cz

1

zalozka