Maminy, chci se poradit... Bojuju s nadýmáním... Máte s ním některá problém a hlavně zkušenost, jak to řešit? Děkuju moc.
Slyšela jsem o takovém způsobu úlevy od bolesti. Mám strach, abych si neublížila.
Taky si pomocí těchto svící ulevuji od bolesti. Nemusíte se bát, aplikace je snadná, zvládla jsem to podle jejich návodu.
Já si oblíbila nápoj SpirAlps z čerstvé spiruliny. Obecně ráda kupuju různé superpotraviny a u tohohle se mi líbí, že je to čerstvá spirulina a ne sušená, protože tak je to mnohem účinější. Co ho pravidelně piju tak se mi zažívání konečně spravilo a cítím se i celkově plná energie, dokonce mi přijde že se mi i rychleji hojí ranky, protože to já mám pořád něco na rukou (většinou když se snažím co nejrychlejc uvařit večeři :D)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.