Dělají se mi lupy ve vlasech a hodně se mi vlasy mastí. Zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá. Co vám pomohlo?
Nepoužíváš špatnou kosmetiku? Já jsem měla ten stejný problém až jsem si pak udělala na expertnavlasy.eu vlasový test a tam mi vyšlo, že mám používat zcela něco jiného na vlasy než jsem používala, tak jsem si koupila tu jejich sadu a lupy se mi už nedělají.
A podle čeho poznám, že používám špatnou kosmetiku?
No tak já jsem třeba nevěděla, že mám šampon na vlasy vybírat podle toho jakou mám vlasovou pokožku, ne vlasy a to byla chyba.
Taky jsem si udělala ten jejich vlasový test a co používám tu sadu, kterou mi doporučily, tak mám vlasy v super stavu a hlavně jsem se zbavila lupů
No nechala jsem se zlákat, tak jsem si ten testík udělala taky. Používám třetím měsícem tady tu sadu https://expertnavlasy.eu/products/zvyhodneny-golden-balicek a lupů jsem se zbavila a hlavně mám vlasy v mnohem lepším stavu.
Mám výbornou zkušenost s přípravky od www.milva.cz. Používám jejich šampon s chininem.
Nabízí i vlasovou vodičku, s tou máte zkušenost?
Ano, používám vlasovou Milva vodu Chinin s rozprašovačem jsem s ní taky velmi spokojená.
Dívala jsem se na tyto přípravky , zkusím je objednat, začaly mi padat vlasy.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.