Dělají se mi lupy ve vlasech a hodně se mi vlasy mastí. Zkoušela jsem měnit šampony ale nic mi nepomáhá. Co vám pomohlo?
Taky jsem tohle řešila a nakonec jsem zašla za odborníkama na https://www.clinicalhair.cz/ moc mi tam pomohli, doporučuju to neodkládat a objednat se.
Aha a jak to tam řešili?
Udělají ti nejdřív trichologické vyšetření a na základě toho potom naordinují léčivou kúru. Byli strašně milí a ochotní a hlavně opravdu věděli co dělají.
Děkuju za odpověď, už jsem se objednala
Ráda jsem pomohla ;)
Clinical Hair & Health znám, moc mi pomohli, rozhodně stojí za to se tam objednat
A na jaké pobočce jste byli?
Já byla v Praze a byli skvělí, určitě budou mít stejně vysokou úroveň i na ostatních pobočkách ;)
Díky moc za odpověď, už jsem se objednala do Prahy.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.