Ženy, prosím o radu. Už delší dobu zvažuji liposukci. Chtěla bych vědět kdo ji již podstoupil? Případně doporučit dobrého plastika? Ať dělám co dělám, tak spodní bříško nejde shodit a ráda bych se konečně cítila dobře. Budu ráda za vaše rady.
Určitě doporučím doktora Justana, hlavní sídlo má v Brně, ale operuje i v Praze případně. Záleží zda chcete liposukci v celkové narkoze nebo jen lokálně. Já jsem u něj byla v Brně na klinice Effect Clinic a jsem moc spokojená.
Zdravíčko, jen malá rada, doporučuji po zákroku možná i před užívat kyselinu hyaluronovou. Sama jsem estetický zákrok prodělala, ne zrovna liposukci a mohu říci, že mi pomohla s lepším hojením i pan doktor mi to posvětil. :) U N-Medical mají přímo kyselinku na zákroky na hojení. :)
Jéé vy jste hodny obě dvě, moc děkuji. :) Na tu kyselinu určitě mrknu, to by byllo moc fajn, kdyby se mi to zahojilo rychleji. Mohu poprosit jak se to přesně jmenuje? Že bych si to dohledala a něco tom zjistila?
Není za co, mě to tak padlo do oka, tak jsem si říkala, že to třeba pomůže. :) Jinak tahle https://shop.n-medical.cz/home/267-hyaluron-n-medical-premedi-8594190490021.html, je to přesně odmeřené v té stříkačce a Vy si jen dáte kolik potřebujete. Od 2ml do 10ml za den. Buď do vody, štávy a nebo na lžičku a zapít. :) Já beru teda i kapky pravidělně od nich. :) Výsledek super.
Ahoj, za sebe doporučuju tady pana doktora https://justan.cz/o-nas/nas-tym. Je to špička ve svém oboru a neustále se zdokonaluje a vzdělává. :) Byla jsem na lipo boků, stehen a břicha. V tomto případě se jednalo tedy o celkovou narkózu, jelikož se odsávalo z vícero míst. Jinak jde udělat i v lokální anestezii, záleží na tom co a kde chcete vše odsávat a jak se domluvíte s doktorem. :)
Ano přidávám se. :) Byla jsem na konzultaci, pan doktor je férový a mluví na rovinu, nabídne co by bylo nejlepší a vše vysvětlí. Já jsem měla lokálku na spodní břicho a vše dopadlo dobře. Zákrok nebolel, trochu to bylo nepříjemné. Připrav se na dlouhé hojení až 3 měsíce. A nějaký zdravější režim co se týče jídla a pití. A na kompresní prádlo, to je tedy po operaci nutnost min 2 týdny, ale to ti taky vše vysvětlí na místě. Otok a modřiny jsou normální, výsledky bohužel neuvidíš hned, ale pak je to paráda. :)
Taky jsem nad tím přemýšlela dokud se mi konečně nepodařilo opravdu zhubnout s KetoDiet, zbavila jsem se všeho nadbytečného tuku a jsem se sebou konečně spokojená
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.