Ahojky :) Holky, chtěla bych se zeptat, podle čeho si vybíráte kosmetiku? A už máte tip na kvalitní kosmetiku nebo pořád hledáte tu, která vám sedne?
Ahoj, no, kosmetika... docela ošemetné, ale taky věčné téma :) Já se přiznám, že co jí týká, tak než jsem si vybrala takovou, co mi bude sedět, dalo mi to dost práce :) Nakonec jsem vsadila na přírodní z elabela :) Ta mi sedí perfektně.
Já budu ráda za doporučení na osvědčenou kosmetiku na vrásky. Pořád zkouším něco novýho ale výsledky zatím nic moc :-/
Přesně, asi naivně čekám že mi nějaká kosmetika pomůže alespoň zjemnit vrásky, ale zatím jsem neměla úspěch…
Doporučuju kosmetiku Miracletox, mám od nich teď tuhle sadu https://www.byfemme.cz/beyond-program-home-care-miracletox-cistici-rada-zdarma/ a vyloženě mi po ní pleť omládla :-)
Docela nečekaně a na doporučení kamarádky jsem si objednala kosmetiku ze stránky topvet.cz s hadím sérem a teda pecka ženy,. to vřele doporučuji vyzkoušet
co konkrétně za produkt jsi tam prosím brala?Koukám na stránky a vypadá to suprově, to bych mohla vyzkoušet taktéž..
Mamka má velmi oblíbenou kosmetiku na vrásky s hadím jedem. :) Používá krém i sérum na oční vrásky a jen si to pochvaluje. A je pravda, že má pleť mnohem vyhlazenější a šťavnatější. :) Navíc česká firma a přírodní složení, takže o to lepší.
Mám moc ráda přírodní kosmetiku ze stránek MilujuBio. Mají velký výběr kosmetiky a neustále nějaké akce. Momentálně nejvíce využívám kosmetiku od Utrekramu. Zatím testuji, ale už teď mohu říci že je velmi příjemná jak na pleti tak i na těle. Neucpává pleť, není těžká ani pleť nijak nedráždí. Hezky vyživuje a hydratuje. Na zimu za mě prozatím spokojenost.
Ahoj hledám nějakou opravdu účinnou kosmetiku na vrásky, vyzkoušela jsem už nějakou, ale neviděla jsem žádný účinek. Jedná se mi hlavně o vrásky okolo očí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.