Holky, jak pečujete o svou pleť? Co všechno kupujete a používáte? A jak často jí věnujete péči?
Já bych teda nechtěla nic, co je na vrásky, kde jsou ty kyseliny apod. Mám hodně citivou pleť a ocením něco s jednoduchým a šetrným složením.
Taky mám citlivou pleť, ale konkrétně tento peeling s AHA kyselinami mi vyhovuje a neštípe mě :) https://www.iuvenio.com/restart/
O pleť pečuju pravidelně, každý den. Je pro mě důležité jak vypadám a na pleti je to prostě znát když se o ni člověk nestará.
Co používáš za kosmetiku? :)
Já používám jedině přírodní, nejlepší je podle mě od venira.cz jak jsem tu psala.
Nedala bych dopustit na péči od SkinTra. Oblíbila jsem si to jejich kyselinové tonikum, kdy jsem už po prvním použití měla pleť krásně rozjasněnou. I ta čistící pěna s kyselinou salicilovou je perfektní. Hodně pění, což mi vyhovuje a pleť dokonale vyčistí. Prostě ta jejich péče na sebe hezky navazuje.
A co od nich používáš? Mají i něco dobrého na pleť a vlasy?
Aha a kde bych se tady k té kosmetice dostala?
Objednávám si ji přes internet tady z toho eshopu cosibella.cz .)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.