Dobrý večer, poslední dobou mě trochu zlobí zažívání a nafouklé břicho. Máte někdo podobnou zkušenost? Co se Vám osvědčilo?
Doporučím probiotika s prebiotiky a dalšími účinnými látkami v doplňku Simplebiotix. Zatím je užívám krátce, ale už teď na sobě vidím zlepšené zažívání, více energie, lepší spánek i imunita je daleko lepší.
Já teď končím 3 měsíční kúru a jak píše Alena - nafouklé břicho je pryč, zažívání funguje jak má a hlavně mám spoustu energie. To, že zdraví střev ovlivňuje zdraví celého těla se mi potvrdilo. Takže je taky doporučím, tady kdyžtak najdete veškeré informace www.simplebiotix.cz
Zdravím, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - taky tato probiotika zkusím, čtu na ně všude výborné recenze.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.