Dobrý večer, holky - nemáte někdo zkušenost s inkontinencí? Co s tím? Myslela jsem, že se to týká starších ženských, mě bude teprve 30 let.
Bohužel, tady nejde o věk Někoho to prostě potká dřív - mě bylo 40 let, ale naštěstí mi kamarádka dala tip na Aniball INCO, který dobře zafungoval. Je teda potřeba pro to něco udělat a pravidelně a podle návodu cvičit, ale chce to vydržet a úleva se dostaví.
Moc děkuji za doporučení :) Napíšete ještě, kde bych našla víc informací - jak správě cvičit a co vlastně dělat?
Tady máte odkaz přímo na jejich stránky, kde najdete všechny důležité informace www.aniball.cz/aniball-inco-pouziti Doporučím i jejich audio návod, ten mi moc pomohl a pochopila jsem, jak na to.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.