Dobrý den, jaké inkontinenční pomůcky se vám osvědčily jako nejlepší? Babička s únikem moči docela bojuje a tak bychom ji rádi dopřály nejlepší komfort, co může mít. Děkuju moc.
Nechala ybch si asi poradit i v lekarne, o jaky unik moci presne jde atd...kazdopadne nase babi to taky resila a vyhovovali ji od znacky MoliCare.
Presne tak, taky mi poradily v lekarne a ted uz MoliCare objednavam primo z lekarny lekarnahartmann.cz..
Na tento problem jedine kvalitu no, nikdy nevis co se stane a je to pomerne choulostive tema.
A tak ja si myslim ze se tu o kvalitni znacce bavite nase babi by na ni nedala dopustit.
A tak to ma byt, nam v lekarne ani jinou znacku snad nenabizeli, vedeli ze to nema cenu :-)
U nás, konkrétně taky u babičky, která trpí těžkou inkontinencí se osvědčily Seni Super pleny. Máme je na předpis.
Mě zatím trápí lehká forma inkontinence, tak to řeším diskrétními kalhotkami. Zkusím se podívat na Seni, protože ty co používám mě nevyhovují.
Já si nepotrpím na konrétní značky, potřebuji diskrétní inkontinenční vložky, takže kupuji po různu. Tuto značku neznám, ale vyzkouším.
To máte určitě pravdu, protože ne vše každému tzv. sedne. Takže tento tip vítám.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.