Kdo se chystá po novém roce na nějakou dietu? :)
Já bych raději chtěla nějaký stroj na cvičení místo diety.Chci pořádnou dřinu abych byla krásně hubená.
Největší dřina je na veslovacím trenažéru.
Něco už jsem o tom slyšela.Uvažuji o jeho koupi,ale pořádně to neznám.
Já si pořád říkám že bych s tím měla začít asi něco dělat.. Asi se musím po nějaké kouknout :-)
Na netu jsem objevila třeba tady tento stroj https://www.fitham.cz/trinfit-remo-r700i-air Je to nejlepší věci za ty peníze.
Já jsem si koupila na hubnutí super veslovací trenažér na shopu fitham.
Fitham je skvělý shop. Já ho mám moc ráda. Pro sport, jak profi, tak i domácí cvičení, tam toho mají mraky. Dá se krásně vybrat, za super ceny a k tomu mají věci skaldem, takže hned odeslání a rychlé doručení.
Já jsem si říkala, že bych di doma udělala takovou malou posilovničku. Nemáš třeba tip, co by v ní mělo být, co by nemělo chybět?
A co nějaká účinná dieta, se kterou se dá rychle a trvale zhubnout? Sdílejte prosím zkušenosti :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.