Holky, dovoluji si dotaz - jak se tváříte na proteinové diety? A máte třeba někdo zkušenosti konkrétně s dietou KetoFit. Budu ráda za každou radu. Zejména mě zajímá to, jak chutnají jídla a zda jste při této dietě netrpěli hlady a taky to, zda jste si novou váhu udržely, nebo zda šly kila zase nahoru?
Super je dieta z nupo.cz.. Je to nízkokalorická dieta, která je opravdu účinná mám ji vyzkoušenou a nemůžu si ji vynachválit :-)
Mě vyhovuje keto dieta z ketodiet.cz Jsem s ní dost spokojená, opravdu jdou výsledky znátMám dole 8 kg a pokračuju dál
bezvadná je keto dieta od ketodiet.cz Mám s ní dobré zkušenosti a všichni okolo mě kdo ji také vyzkoušel Je chuťově výborná a opravdu lehká n přípravu apod. :-)A hubne se po ní opravdu krásně :-)
Keto diety jsou super, dá se díky nim pěkně zhubnout :) Já si nemužu ketodiet vynachválit :-)
Moc doporučuju tyto dietní plány https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plany/ jsou skvělé, měla jsem ten prostřední medium, a jsem z něco opravdu velmi nadšená příprava je jednoduchá a snadná a jídla jsou vyvážená a chutná
na tuhle dietu už jsem několikrát narazila,, a zdá se fakt fajn Asi si brzo vyzkouším...
Určitě neváhej :)) pokud se chceš jednou pro vždy zbavit kil navíc, tak jdi do toho :)
Ahoj holky, můžete mi poradit jak nejrychleji a nejlépe shodit přebytečná kila?Potřebuji se do léta dostat hezky do formy.
Já jsem viděla v tv jednu dietu,kterou jsem začala držet hlavně ze zvědavosti.Musím říct,že po 14 dnech co ji držím mám už dole 2kg což je vážně super.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.