Ahojky :) Holky, bude léto. No, teším se moooc. Už aby bylo. Čas uteče hodně rychle, takže není čas ztrácet čas. Musím prostě zhodit. Nějaký to kilo. Do plavek. Koukala jsem se na diety a líbí se mi https://www.ketodiet.cz/. Máte s ní zkušenosti?
Ze své zkušenosti ti mohu doporučit ketofit Lepší koktejly na trhu nenajdeš.
No, to si nemyslím... Já jsem tuto dietu zkoušela a vadí mi příchuťové tablety... Já mám ketodiet a tam je super jednak to, že ty koktejly jsou už ochucené a jednak to, že mají i jiné produkty, než jen koktejly.
Taky jsem tuto dietu zkoušela, ale taky mi vadil ten nápoj bez chuti a k tomu ty tablety. Nepřišla jsem tomu na chuť. Pak jsem zkusila ketodiet a to je jiná. Jejich koktejly chutnají naprosto dokonale :) Miluju ostružinu!
Jojo, ketodiet ostružina je moooc dobrá :) A pak mám taky ráda vanilku... A nejen ty koktejly, ale miluju od nich i další jejich produkty. Proteinové tyčinky top! Snídaňové kaše taky :) Dokonalost sama :)
Zkusila jsem toho ochutnat víc a jedině KetoDiet mi opravdu chutná. Zhubla jsem s ní přes 10 kilo a doteď si od nich objednávám, protože mají výborné koktejly, pečivo, tyčinky atd. teď mají navíc hezkou májovou slevu
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.