Ahojky :) Holky, bude léto. No, teším se moooc. Už aby bylo. Čas uteče hodně rychle, takže není čas ztrácet čas. Musím prostě zhodit. Nějaký to kilo. Do plavek. Koukala jsem se na diety a líbí se mi https://www.ketodiet.cz/. Máte s ní zkušenosti?
Ahoj, za mě je ketodiet nejlepší proteinová diety. Držely jsme ji s holkama v práci a navzájem jsem pozorovaly, jak to které jde. A musím říct, že kila jsou fakt dolu, je to motivující a jídla, ta jsou teda božská!
Ahoj, jojo, je to tak, jak píše Gabulka :) Taky držím proteinovou dietu a už opravdu věřím, že se do léta dostanu do kondice. Konečně :) Jinak ketodiet topovka, taky ji držím :)
Ta ketodiet.cz je senazční. Jako já jsem věděla, že pomáhá, ale že díky ní shodím tolik, to jsem opravdu nečekala :)
Já už mám z sebou F3 a pořád jedu stravování LC :) A hodně mi k tomu pomáhají jejich produkty. Těstoviny, tortily, marmelády, protě všechno :) Doporučuju.
Počkej, jak to jako je? To jsou nějaké speciální produkty, protože třeba tortilu nebo marmeládu v LC se asi moc nemůže, ne?
No, jako ne, no :D Ale ta ketodiet má produkty, které jsou vhodné pro tento typ stravy :) A mají i mameládu a musím říct, že je teda moc moc dobrá :)
Ahoj zkoušíte někdo držet nějakou dietu?Já bych chtěla být hubená,ale nevím jak na to a také nemám moc času na nějaký pohyb.Snad to půjde i bez toho pohybu.
Ahoj já také nemám skoro žádný pohyb a jsem krásně hubená.Začala jsem pít super koktejly u kterých se nemusíš vůbec hýbat a hubneš.
Tak za takový koktejl bych byla moc ráda.To musí být vážně super krásně hubnout i bez pohybu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.