facebook
Dobré odpoledne, je sobota 21.12.2024 a svátek slaví Šimon

Darování vajíček

První příspěvek v tématu Darování vajíček
sabinka | 08.09.2024 22:57 | Darování vajíček | ID: 47374
sabinka

Zdravím, maminky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Sama už děti mám a říkám si, že bych nějaké ženě pomohla.

Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Margaretad | 11.09.2024 00:16 | ID: 47382
Slunicko.77

Já jsem darovala vajíčka loni a příští rok bych to chtěla zopakovat. Byla jsem na klinice IVF Zlín a půjdu tam zase, protože to bylo rychlé, bezbolestné, na klinice je skvělá atmosféra a dokonce mi uhradili veškeré výdaje, které mi v souvislosti s darováním vznikly.

Donovalka | 15.09.2024 13:04 | ID: 47412
Slunicko.77

Já bych taky klidně darovala, dvě děti už mám a proč nepomoct nějaké ženě, která prostě děti mít nemůže a strašně je chce. Napíšete prosím, kde bych mohla najít víc informací?

Margaretad | 22.09.2024 21:38 | ID: 47501
Slunicko.77

Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete veškeré informace i kontakt na kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

lenuliiinka | 29.10.2024 17:41 | ID: 47850
Slunicko.77

Ahoj, já ti zkusím ještě napsat, jak darování probíhá, ať máš info. Taky jsem byla na zlínské klinice, tak aspoň budeš mít kompletní info :) Nejprve proběhne konzultace s lékařem, kde se zjistí, zda splňuješ zdravotní požadavky. Poté budeš podstupovat hormonální stimulaci k podpoře růstu vajíček. Následuje sledování ultrazvukem a nakonec odběr vajíček, který se provádí ambulantně. Já jsem si pak dvě hoďky poležela a mazala domů :) Takže se nejedná o nic složitého :)

Slunicko.77 | 29.11.2024 22:50 | ID: 48210
Slunicko.77

Ahoj, moc díky za sdílení zkušenosti! O darování vajíček už delší dobu uvažuji, ale pořád jsem trochu nervózní, co všechno to obnáší. Tvoje popisování celého procesu mě ale docela uklidnilo – zdá se, že to není tak náročné, jak jsem si původně myslela. Navíc o Zlínské klinice slyším jen samé dobré věci, tak bych se asi obrátila právě tam. Jak probíhá objednání? Jaké jsou čekací lhůty?

1

zalozka