Zdravím, maminky - jaký máte prosím názor na darování vajíček? Sama už děti mám a říkám si, že bych nějaké ženě pomohla.
Já jsem darovala vajíčka loni a příští rok bych to chtěla zopakovat. Byla jsem na klinice IVF Zlín a půjdu tam zase, protože to bylo rychlé, bezbolestné, na klinice je skvělá atmosféra a dokonce mi uhradili veškeré výdaje, které mi v souvislosti s darováním vznikly.
Já bych taky klidně darovala, dvě děti už mám a proč nepomoct nějaké ženě, která prostě děti mít nemůže a strašně je chce. Napíšete prosím, kde bych mohla najít víc informací?
Tady máte odkaz na jejich stránky, kde najdete veškeré informace i kontakt na kliniku www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek
Ahoj, já ti zkusím ještě napsat, jak darování probíhá, ať máš info. Taky jsem byla na zlínské klinice, tak aspoň budeš mít kompletní info :) Nejprve proběhne konzultace s lékařem, kde se zjistí, zda splňuješ zdravotní požadavky. Poté budeš podstupovat hormonální stimulaci k podpoře růstu vajíček. Následuje sledování ultrazvukem a nakonec odběr vajíček, který se provádí ambulantně. Já jsem si pak dvě hoďky poležela a mazala domů :) Takže se nejedná o nic složitého :)
Ahoj, moc díky za sdílení zkušenosti! O darování vajíček už delší dobu uvažuji, ale pořád jsem trochu nervózní, co všechno to obnáší. Tvoje popisování celého procesu mě ale docela uklidnilo – zdá se, že to není tak náročné, jak jsem si původně myslela. Navíc o Zlínské klinice slyším jen samé dobré věci, tak bych se asi obrátila právě tam. Jak probíhá objednání? Jaké jsou čekací lhůty?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.