Dobrý večer, napíšete prosím, kde bych mohla darovat svoje vajíčka? Pokud to někdo máte za sebou, budu ráda za konkrétní doporučení.
Pěkný večer, já jsem si k darování vajíček vybrala kliniku IVF ve Zlíně, protože podle recenzí je jedna z nejlepších u nás a musím říct, že jsem se tam tak i cítila. Lékaři tam jsou lidé na svém místě a celkově se tam celý personál chová k pacientům moc hezky. A jejich kompenzační program je také víc než příjemný, za odběr dávají až 33 000 Kč.
Jj, je pravda, že tato klinika má skvělou pověst, a to nejen u nás, ale i v zahraničí, díky odbornosti lékařů a přístupu personálu. Jinak ten kompenzační program – pro spoustu žen to může být motivace, ale já jsem třeba byla hlavně ráda za to, že jsem se dozvěděla info o svém zdravotním stavu :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.