Darovala jste některá z vás vajíčka? :-)
Já ne, ale dost jsem o tom několikrát uvažovala.. konečně bych se mohla dokopat to začít realizovat :-)
Ano, já jsem darovala Byla to zajímavá zkušenost:-)
A kd jsi byla darovat, jestli nevadí že se ptám ?:-)A doporučila by si to ?
Já jsem byla na klinice IVF zlín je to skvělá klinika, rozhodně ji doporučuju.. Jestli o tom uvažuješ, rozhodně zvaž i tuhle kliniku :-)
Jestli tě zajímá víc informací tak se koukni na jejich stránkyhttps://www.ivf-zlin.cz/
Určitě se podívám, moc děkuji :-)
Ty, já jsem nad darováním vajíček uvažovala opravdu hodně dlouho. Vše jsem zvažovala a nakonec jsem se rozhodla, že do toho půjdu. No a hledala jsem si info o klinikách. A ta Repromeda byla nejlepší. Měla i super recenze. Navíc mě nadchlo to, jak mají na svém webu vše přehledně uvedeno. A taky se přiznám, že mě oslovil jejich kompenzační program. Po první konzultaci jsem věděla, že jsem se rozhodla správně. Jsou tam opravdu super lidi, kterým věřím.
No a holky, jak je ten proces zdlouhavý? A kde bych k podmínkám našla bližší info prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.