Ahojky holky :) Dotaz... Byla některá z vás darovat vajíčka? Kde jste byly? Slyšela jsem, že je to docela zdlouhavý proces. Jak to teda ve skutečni je?
Dva roky zpět jsem byla darovat vajíčka na této klinice www.ivf-zlin.cz. Delší proces to je, ale není to nic, co by jsme my ženy nevydržely ;)
No, počkej, delší proces se dá vydržet. Mě by ale zajímalo, jak dlouho to tedy trvá a co se vlastně děje, protože samotný odber přeci dlouho netrvá, teda aspon podle toho, co jsem si zjišťovala. No a taky... Ta IVF klinika Zlín má nějaké kompenzační programy?
ahoj, musíš projít řadou testů, píchat si injekce a pak až samotný odběr vajíček.. je to trochu dlouhý proces a i odběr trochu bolí ale nic co by se nedalo vydržet Koukni se na stránku https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek jsou tam veškeré potřebné informace
Tak to já jsem byla s odběrem v pohodě :) samozřejmě mě upozornili na to, že to může být nepříjemné, ale nebylo :)
Můžu se zeptat jak je to s tou finanční kompenzací ? Mají to všechny kliniky stejně ?
Nevím, zda to mají stejně, ale IVF Klinika Zlín má poměrně bohatý kompenzační program. Oceňuji hlavně info o zdravotním stavu... To je k nezaplacení.
Tak jsem si to našla a je to 28.000 kč. Ne že bych šla vajíčka darovat kvůli penězům, ale IVF Zlín mám docela dost daleko a hodně procestuji, tak jestli tam je nějaká kompenzace mě zajímalo :)
Jojo, ta IVF Klinika Zlín má super ten program. Taky jsem se na něj dívala, když jsem nad darováním uvažovala... A ta klinika je super, že se vyplatí tam docestovat :)
Holky, my byli na IVF taky na IVF Klinice Zlín. A protože vím, co je to problém s početím, tak je super, že chcete darovat :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.