Ahojky holky :) Dotaz... Byla některá z vás darovat vajíčka? Kde jste byly? Slyšela jsem, že je to docela zdlouhavý proces. Jak to teda ve skutečni je?
Ahoj, já jsem byla na klinice ve zlíně. Je to tato https://www.ivf-zlin.cz/ a byla jsem moc spokojená. Mají perfektní kompenzařní program. A ano, je to zdlouhavé, protože se hormonálně upravuje tělo, aby bylo na darování nachystané.
Sestra byla taky na klinice ivf Zlín a já se chystám podstoupit to stejné :)
Prosím vás holky, tak IVF Klinika Zlín je hodně doporučovaná. Má moc hezké recenze. Mě by ale zajímalo... prý je to darování docela zdlouhavý proces... Jak dlouho darování trvá?
Jojo, je to tak. Darování, teda jako celý ten proces, trvá cca 3 měsíce… Je třeba totiž dávat stimulační hormony…
Je tam hodně podmínek, co musí žena splňovat proto, aby se stala dárkyní ?
Není jich tam moc, hlavně záleží na zdravotním stavu, sestra když byla vajíčka darovat, tak si hodně pročítala stránky kliniky, kde se dozvěděla naprosto všechno:)
Ještě se zeptám jestli je to darování nějak nákladné ? Bude mě něco to vyšetření stát ?
Nákladné to není, pokud nepočítám dojíždění, protože to něco stojí když nemáš kliniku někde v dosahu :) nicméně máš pak nárok jako dárknyně na finanční kompenzaci a to až 28.000 :)
Mohla bych se ještě zeptat jak si to celé zvládla ? Není to hrozné si píchat sama ty injekce ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.