Holky, ráda bych si pořídila clip in. Koukala jsem na možnosti a musím říct, že me zaujal shop https://www.clip-in-vlasy.eu/. Máte s ním zkušenosti?
Nedávno jsem si vlasy prodlužovla s materiálem od www.vlasy-levne.cz. Jsem moc spokojená.
Mají na výběr hodně metod, kterou jste zvolila vy?
Nejvíce se mi líbí Clipy. Kadeřnice mi je pohohla nasadit. Jsem spokojená.
Neznám vlasy-levne. Kamarádka má od nich prodloužené vlasy. Moc se mi líbí.
Ahoj, s clip in vlasy.eu mám tu nejlepší zkušenost. Clipy miluju, v účesu vypadají opravdu senzačně. Jednak na prodloužení, jednak i na zahuštění. Vypadají skvěle. A tady na tom shopu mají tu nabídku opravdu supr :)
Mám dobrou zkušenost s www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Jejich materiál je kvalitní, z pravých lidských vlasů.
A jak jste si vlasy nechala prodloužit?
Moje kadeřnice mě doporučila metodu Clip In.
Vlasy-k-prodlouzeni mají pobočku v Brně, poradili mě jak si nechat vlasy prodloužit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.