Mohla bych se zeptat jestli je nutné dávat dětem do jednoho roku vitamín D ? Dáváte ho taky ? Kvůli čemu se vůbec musí dávat tak dlouho ?
Vigantol se dává se kvůli křivici a aby se hezky zatáhla fontanela :)
Super, protože doktorka nám napsala kanavit a vigantol, ale už mi neřekla proč je má malé dávat. A do kdy je potřeba vigantol kapat ?
Vigantol jsem dávala do 1 roku.
Vigantol se dává do jednoho roku. Tady je potom o vigantolu více informací www.sukl.cz/modules/medication/detail.php?code=0012023&tab=info
Takže vigantol se dává kvůli fontanele ?
Kvůli fontanele, kostem, křivici :)
Já si třeba vigantol přes zimu kamu společně s malou :)
Ještě se zeptám baby d je na tom jak se složením ? Je to to stejné ? Zajímalo by mě to, protože kamarádka třeba nedává vigantol vůbec a dává baby D. Proč ?
Baby d a vigantol jsou na tom co se týče složení jinak... tady je složení vigantolu www.sukl.cz/modules/medication/detail.php
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.