Zdravím maminky, přešli jsme s malým na UM Bebu a celkem často mi ublinkává a má bolení bříška. Máte prosím podobnou zkušenost? Neměla bych vyzkoušet jiné mlíčko?
Ahoj, no já když jsem převáděla dceru na UM tak jsem vyzkoušela tři mlíka až jsem objevila, které jí sedí. Za mě doporučuju koupit jiné mlíčko a uvidíš.
A které Vaší malé teda nakonec sedělo nejvíc?
Zkoušeli jsme Bebu a Nutrilon a po tom taky ublinkávala a bolelo ji bříško. Pak mi paní doktorka doporučila Sunar Premium, že s ním bývají maminky spokojené. No a Sunar malé opravdu sedl. Byla spokojená a krásně prospívala. Dávala jsem jí ho od 3 měsíců. Teď má rok a baští normálně, ale na noc pořád dáváme Sunar.
Tak moc děkuji, zítra valím do obchodu pro Sunar Premium. I na internetu je hodně doporučován, to mě přesvědčilo.
Moje dcera má 20 měsíců a Sunar dáváme večer a sem tam i na odpolední spaní. Vždyť ten Sunar je pro děti prospěšný. Obsahuje samé důležité látky, mléčný tuk. Takže z toho bych strach vážně neměla.
Nám doktorka doporučila prémium, protože malá neměla žádné problémy s prdíky nic, tak jsme sáhli tady potom https://www.sunar.cz/premiova-kojenecka-mleka
Já jsem sáhla po mléku s kravským colostrem, to má nejpodobnější vlastnosti mléku mateřskému. Takže jsme věděla, že malý má výživu jakou potřebuje. :)
To zní zajímavě, na takové jsem ještě nenarazila. A mají i pro větší děti? Malé je rok, ale ještě bych jí rádá mléko dávala, ale kojit už nechci, už mě to bolí. Tak právě hledám nějakou dobrou alternativu.
Jasně mají pokračovací mlíka. :) Můžete se mrknout tady https://www.colvia.cz/mlecna-vyziva/. Mají i super rýžové kaše, u nás byla hodně oblíbená s jablíčkem a skořicí. :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.