Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat, jaké kupujete plenky dětem? Jaké jsou podle vás nejlepší a nejkvalitnější?
Ahoj, já osobně mám moc ráda značku plenek Moltex. Ty se mi osvědčily naprosto maximálně :) Znáš tyto plenky? Mrkni třeba na mall, tam je mají. Cena super za tu kvalitu.
Ahoj, taky se připojuji s doporučením na plenky Moltex. Kupuji tady https://www.babystart.cz a mají tam i další super věci jako přírodní kosmetiku pro miminka i maminky.
tyhle máme také a jsou luxusní!konečně máme noci bez protečení a bez následných opruzenin
Plenky Moltex jsou za mě nejlepší, jaké se dají u nás koupit. Mají je i na e-shopech a kolikrát mají i fajn slevy, takže cenově super. Jsou šetrné a co je super, tak to, že opravdu neprotékají!
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.