Sháním filtr na pitnou vodu, který dokáže přefiltrovat vodu na kojeneckou, doporučíte? Dívala jsem se na nabídku firmy Dionela, líbí se mi že jde o českou výrobu, tomu bych určitě důvěrovala víc než nějakým dováženým filtrům, nemáte někdo zkušenost?
My máme tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-pkl-n10-vodni-filtr-umisteni-pod-linku/d-2144 a jsme s ním maximálně spokojení
Aha a jak dlouho ten filtr vydrží? Kontrolujete si nějak kvalitu té přefiltrované vody?
To záleží kde žijete a kolik vás je doma, my jsme dva s malým miminkem takže my ho regenerujeme cca jednou za rok. A dostali jsme k filtru papírky pro kontrolu vody
Aha tak to je dlouho to je super, moc díky za odpověď
Není za co, ale nejlepší bude se na tohle zeptat jich, abyste věděli přesně ;)
Já se inspirovala a už jsme se s nima domluvili, poradili nám výběrem a se vším okolo, jsou moc ochotní
Jo to jsou, hlavně se fakt vyznaj protože ty filtry vyrábějí přímo oni, není to žádný dovoz
To jo, to se mi právě líbí, že je to naše výroba
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.