Ahoj, co jste vše kupovali dětem do první třídy?
No do té první třídy je toho fakt dost, to se připrav … začnu od toho nejhlavnějšího, a to je aktovka, pak pouzdro, pytlík na tělocvik, krabička na svačinu a pak to jsou takové věci jako desky na sešity, tužky atd
S dovolením se připojím, já už mám tady ty drobnosti pokoupené, ale sháním ještě aktovku, nemůžete mi doporučit eshop, kde mají pěkné holčičí aktovky ?
Podívej se na www.pompo.cz. Mají moc pěkný a velký výběr aktovek pro prvňáčky :)
Jak vybrat kvalitní školní aktovku? Potřebovala bych ji pro syna, který má drobnější stavbu těla, a zatím všechny aktovky, co jsem mu zkoušela, tak mu to vše hodně odstávalo a to to měl vše přitažené na maximum.
Některé aktovky to dělají. Jsou to většinou ty levnější. Je potřeba vybrat školní aktovku, která má ergonomicky tvarovaná záda a kompletně dobře řešený zádový systém s nastavitelnými popruhy. Aktovku pak můžete dokonale dotáhnout na záda dítěte a pro dítě to bude zdravé, ale taky pohodlné.
Kde mám takovou aktovku vybrat?
Jestli chcete dobře poradit, tak se podívejte na školní aktovky od české značky baagl.cz . Najdete tam kvalitu za dobré peníze a navíc budete mít jistotu, že si vaše dítě nebude ničit záda ani při větší zátěži ve školní aktovce.
Kupovala jsem synovy batoh. Kvalitní, který má dobře řešená zádový systém je lehký a praktický, takže ho bereme i na výlety. S aktovkou by to nešlo.
Syn by si chtěl taky batoh, tak přemýšlím, že ho dostane pod stromeček. Padl mi do oka jeden na eshopu promaledobrodruhy.cz tak se ještě půjdu kouknout přímo na prodejnu jestli ho tam mají.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.