Dobrý den, vybírám s přítelem svatební cestu a chtěli bychom spíš nějakou exotiku, přece jen svatba je jen jednou za život :) Poradíte? Kde se Vám líbilo a kde je teplo i v zimě?
Já doporučím Mauricius - byli jsme tam s manželem na svatební cestě loni v listopadu a je tam fakt nádherně. My jsme ušetřili na svatbě, kdy svatba proběhla hodně komorně a o to víc jsme si chtěli užít svatební cestu. Nakonec jsme za ni ale platili méně než jsme si mysleli, takže spokojenost. Mrkněte na svatebnicesty.eu, u nich jsme vybírali.
Na jejich stránky jsem se taky dívala - mají fakt velký výběr a slušné ceny. Co mě zaujalo jsou benefity, které najdete u hodně zájezdů a jsou fakt zajímavé :)
Mauricius zní dobře - vložila byste prosím odkaz na hotel, kde jste byli ubytovaní?
Tady máte odkaz na hotel, který byl přímo na pláži www.svatebnicesta.eu/detail-zajezdu/ambre/7075a a moc se nám tam líbilo. My jsme jako benefity navíc od nich dostali: slevu 40% na pobyt pro nevěstu, snídani a večeři zdarma, ovoce a láhev vína na pokoj a slevu 15% na lázeňské procedury.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.