Zdravím, poradíte originální dárek na vánoce pro chlapa? Došla mi inspirace :( Mám pocit, že už má a dostal všechno.
Jemu jsem kupovala nejake kodomy, lubrigacni gel a sobe eroticke pradelko, ale to je stejne spise jeho darek :D
Kdyz uz neco takoveho pikantniho kupuji, snazim se pro oba, aby jsme si to uzli spolu,spolecne! :-))
To urcite neni na skodu! Ja jsem tedy toho, ze kazdy ma hracku pro sebe, takze si vybirame z e-kondomy, a vybirame a schvalujeme spolu, maji tam nejvetsi vyber co jsem na netu nasla.
Když bych si vybrala nějaké spodní prádlo z těch ekondomů, tak odpovídá to jejich číslování normálním velikostem ?
Spodního prádla mám z ekondomů dost a vždycky mi perfektně padlo, protože jsem se řídila stejným číslováním jako mám jinde v obchodech
Tak to mám radost, chci si objednat nějaké pěkné prádlo, protože chlap bude mít narozeniny, tak ho chci překvapit a udělat mu hezký večer :)
Na ekondomech mají fakt pěkný výběr :) navíc už od nich pár kousků mám takže už vím po jaké sáhnout velikosti tak o to to je jednodušší :)
Já taky nikdy nevím co kupovat, vždycky když mi dojde inspirace tak kouknu na https://www.nekupto.cz/ a vždycky objevím super originální dárek :-)
Máte někdo zkušenosti s nějakým zajímavým dárkem pro chlapa?Přítel bude mít narozeniny,ale já nevím co mu pořád koupit.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.