Zdravím, poradíte originální dárek na vánoce pro chlapa? Došla mi inspirace :( Mám pocit, že už má a dostal všechno.
Má rád manžel adrenalin? Co takhle zážitkový dárek. Letos budu taky pořizovat chlapovi.
Zdravím, o zážitkovém dárku jsem neslyšela, co si pod tím mám představit?
Mrkni na www.adrop.cz, mají velký výběr i v pohodě ceny.
Moc díky, tak jsem se nechala inspirovat a taky jsem manželovi objednala zážitkový dárek :) Myslím, že by se mu to mohlo fakt líbit! Vybrala jsem jízdu v obrněném transportéru :)
Tak na Vanoce mam pro manzela taky zazitek =D ale tyka se to loznice =)
U ans take =D zachranila me stranka e-kondomy.cz, to bude cubrnet =D
A co presne jste kupovali, shanim neco pro muzskeho.
Memu muzskemu jsem udelala radost zde e-kondomy.cz a myslim ze nato si potrpi trochu kazdy muzsky, ikdyz to nerekne.
Je pravda no, co se tyce sexu, v tom rad experimentuje kazdy chlap :D a nejaky konkretni typ z e-kondomy mas? Co se vam treba osvedcilo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.