Máte někdo zkušenost se svatbomilka.cz? Moc se mi líbí jejich nabídka tak bych chtěla vědět jestli jsou spolehlivý. Děkuju za reakce :)
U paní jsem byla také, navíc mi v ceně půjčovného i šaty lehce upravila. Což je super, že jsem neplatila nic navíc.
Ahoj, chystáme se na svatbu a zajímalo co se tak dává jako svatební dar kromě peněz. Ty jim chceme dát, ale chtěla bych jim dát ještě něco k tomu :-).
My jsme sestřenici byli na svatbě nedávno a dávali jsme jim peníze a k tomu tuto sadu na výrobu partnerského odlitku https://www.vzpominkovyodlitek.cz/partnersky-3d-odlitek-s-nadobou-2/ . Tak co třeba něco takového? Sestřenici se tento dárek moc líbil :-).
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.