Ahojky :) Holky, kde kupujete oblečení na sport? Mám na myslí hlavně kvalitní leginy? :) Díky moc.
Já mám do fitka legíny s vysokým pasem od Dragonfly a jsem moc spokojená. Krásně sedí, nesjjíždí dolů a hlavně nejsou průhledné.
To jsem vůbec nevěděla, že to je česká značka. Mám na ty jejich legíny zálusk už delší dobu akorát jsem se bála jestli nejsou průhledné, ale jelikož píšeš, že nejsou, tak si jdu hned objednat tady tyto https://cs.dragonflybrand.com/kolekce/leginy/produkty/yoga-leginy-spandex-lisa
Leginy od cs.dragonflybrand.com si taky objednávám a jsou super! Fakt že jo. Jsou pevné, kvalitní, dobře se v nich cvičí. Mají i větší velikosti, ne jen XS a Ska :)
Koukala jsem se na ně a mají hezky věci teda... Holky, mají i sportovní podprsenky... velikost, jak od nich sedí?
Mám ráda spíš známější značky jako je calvin nebo hilfiger, takže nejvíc nakupuju z lucyto.cz kde tady ty značky mají
Ahoj holky, dotaz... Když jsme u té mody. Kde nakupujete nejraději? A nakupujete oblečení třeba i z druhé ruky? Díky moc za info.
To je něco nového ? Mají originály ?
Jako to se ptáš na ty leginy od dragonflybrand Jo, tak ty jsou super, originály a hlavně jsou kvalitní.
Ptala jsem se na lucyto, ale jelikož jsem už u nich udělala objednávku, tak vím, že mají originály :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.