Zdravím, přemýšlím o vánočním dárku pro rodinu - fotoobrazu, ale nevím, kde to dělají kvalitně a stihnou to do Vánoc, poradíte?
Já fotoobrazy miluju - mám je doma skoro na všech zdech a jako dárek je to super, rodinu to vždy potěší. Mám zkušenost tady https://www.fotoobrazyzplatna.cz/ Vše dělají ručně, v prémiové kvalitě a mají na výběr z různých materiálů.
Zdravím, já od fotoobrazyzplatna.cz mám doma fotografii ve skle, dostala jsem ji od manžela k výročí a je to fakt nádhera, fotka vypadá jako živá. Dobrou kvalitu můžu taky potvrdit.
Moc děkuji, objednávku ještě tento týden zadám a budu se modlit, aby to stihli do Vánoc :)
Můžete být v klidu, na fotoobrazyzplatna.cz berou objednávky až do 6.12. do půlnoci, takže to stíháte s přehledem.
Taky na fotoobrazyzplatna.cz jednou za čas (když děti povyrostou) objednávám. Jejich práce je fakt precizní a barvy se ani nehnou díky lakování, které na plátno aplikují. Co vím, jiné firmy to nedělají.
Já jsem našla luxusní fotky na plátně u www.budvobraze.cz je to na opravdovém plátně a vypadá to krásně.
A není na tom nějaké úprava? To se mi nelíbí a není to opravdu plátno.
Právě není a to je na tom skvělý.
Opravdu? Tak to zkusím objednat, protože ty s leskem se mi nelíbí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.