Ahoj holky, chci si koupit clipy... Kde koupím opravdu kvalitní? A kde mají veliký výběr? Koukala jsem se na shop clip-in-vlasy.eu a ten mě teda zaujal moc. Máte s ním zkušenost? Díky moc za info.
Aha, tak to jsou různé zkušenosti teda. Já jsem prošla dost recenzí a nakonec jsem koupila na hotstyle.cz, odtud nikdo nemáte?
Já taky hotstyle.cz znám a jsem s nim velice spokojená. Kupovala jsem si tam vlásky na svatbu a teď další abych byla krásná jako drůžička a oboje perfektní
A co konkrétně jste tam brala? Vidím, že tam mají opravdu hodně širokou nabídku, ale nejsem si jistá, zda se po netu trefím do odstínu
Jak jsem psala, já mám clipy od clip-in-vlasy.eu a taky jsem měla strach, zda trefím přesně ten odstín, co jsem chtěla. Ale nakonec úplně v pohodě :) Já jsem jim psala mail a vše jsme vyřešili, takže přišly clipy přesně do mých vlasů.
naposledy jsem tak kupovala toto: https://www.hotstyle.cz/1335-flip-in-halo-vlasy-50cm-melir-medova-a-svetla-blond.html, ale já jsem blázen, mám každý půlrok jiné vlasy :D
Tak já jsem si prošla všechny ty shop a nakonec jsem se teda rozhodla pro clip-in-vlasy.eu a jsem za to moc ráda :) Kvalitní clipy mají :) Mám to jako vánoční dáreček a jsem nadšená.
Ano Sabi, já mám taky moc dobrou zkušenost s hotstyle.cz, znám je už roky a mám od nich několik vlásků a jinde bych už nekoupila
Já ani clipy mít nemůžu protože je přechod hodně vidět, mám vlasy hodně zničené a nepomáhají mi ani výživné šampony a kondicionéry :(
Já problémy s vlasy dlouho řešila a pomohli mi až na Clinical Hair & Health, doporučuju se tam objednat na trichologické vyšetření, jsou moc šikovní.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.