Ahoj, zajímá mě, jestli jste pro, aby se v těhotenství braly vitamíny? Nebo je to zbytečné?
Ahoj, já jsem teda vitamíny v tabletkách brala! Aspoň jsem měla jistotu, že mimčo dostane všechno, co potřebuje.
Já beru Femibion 1 a jsem moc spokojená (jsem v 8. týdnu). Snažím se teda jíst i celkově zdravě, aby miminko mělo všechno :) Mrkni tady www.femibion.cz.
Díky za tip, dívala jsem se na něj a vypadá opravdu dobře :) Zítra si ho hned skočím koupit do lékárny.
Jak dlouho by se tady ty vitamíny měly brát? Stačí po dobu těhotenství?
Já jsem brala ogestan před, během i po otěhotnění když jsem kojila :). Je to období, kdy tělo vitamíny potřebuje.
Na kolik tady ten doplněk přijde?
Měsíční balení vyjde na 349,- https://www.benu.cz/ogestan-matka-a-dite-cps-30 s tím, že se to může asi lišit podle toho v jaké lékárně ho koupíš.
Já mám s ogestanem ty nejlepší zkušenosti. Brala jsem ho už při plánování těhotenství a pomohl mi. Obsahuje jen vitamíny, co jsou potřeba, nic navíc, co by tělo třeba zatěžovalo. Je tam i kyselina listová, ta je hodně důležitá. No a k tomu se bere jen jedna tabletka, to mi taky vyhovovalo.
Já jsem brala i kyselinu listovou. Jako samotnou a přiznám se, že mi nevyhovovalo myslet na to, kolik se jich vlastně denně bere. Bylo toho fakt moc. U toho ogestanu je fakt super, že jen jedna tabletka denně.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.