Ahoj, chci se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s umělým oplodněním?
Ano já, co tě zajímá? :-)
Zajímá mě především klinika.. hledám nějakou dobrou na které by mi mohl někdo opravdu pomoct.. chci jen to nejlepší
Já jsem byla na klinice IVF Zlín a je to ta nejlepší klinika široko daleko, opravdu stačí se kouknout na hodnocení a recenze, jestli to máš v blízkosti tak určo neváhej.. moc mi tam pomohli
Jo ty myslíš tady tuto? https://www.ivf-zlin.cz/ na tu už jsem se koukala, má skvělé doporučení ..
JJ to je ona .. Je opravdu skvělá, doporučuju ji všema deseti, moc mi tam pomohli a díky nim mám vytoužené dítě, který bych bez nich nespíš nikdy neměla.. takže díky za ně,, na ivf zlín jsou jedničky :-)
Tak to je super, že ti tam tak pomohli, tu rozhodně zkuším, díky ti za doporučení :-)
To rozhodně.. nebudeš litovat! :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.