Zdravím, měla bych podstoupit IVF, abych mohla otěhotnět. Čtu výborné recenze na kliniku IVF Zlín - máte někdo s klinikou osobní zkušenost?
Mě se tam léčila kamarádka a otěhotněla tam po IVF. Co říkala, byla moc spokojená s přístupem lékařů i celkově s nastavením kliniky, prostředím a hlavně mají fakt velkou úspěšnost, což se u ní taky potvrdilo. Teď čeká chlapečka a za měsíc má termín :)
Holky, já jsem ve třetím měsíci - nechci to zatím zakřiknout, ale vše vypadá dobře! Kliniku určitě doporučím, já jsem před tím byla na jiné klinice, kde jsem podstoupila dvě neúspěšné IVF, ale tady na klinice www.ivf-zlin.cz to vyšlo.
Holky, díky za napsané - jen se mi potvrdilo všechno to, co jsem na kliniku četla. Takže teď si jen domluvit konzultaci a vzhůru do boje :)
Ahojky, taky jdu na vstupní konzultaci na kliniku do Zlína. Čeká nás to s manželem příští týden. Jsem trochu nervózní, ale zároveň se těším, že nám snad někdo konečně pomůže a brzy už nás bude o jednoho víc Recenze mají skvělé, tak doufám, že se to potvrdí.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.