Dobrý den maminky, jdu si sem pro radu, podstoupila některá z Vás IVF? Budu ráda za Vaše zkušenosti, děkuji.
Zdravím, já jsem podstoupila léčbu IVF, když se mi nedařilo 2 roky otěhotnět. Byli jsme s partnerem na klinice ve Zlíně a tuto kliniku doporučuju všemi deseti. Byli jsem oba z té situace dost vyčerpaní, ale kromě toho, že tam jsou špičkoví lékaři, tak se nás snažili podpořit i po té psychické stránce a chovali se k nám moc hezky. Klinika je navíc moderní a má velmi pěkné zázemí. Do roka od první návštěvy jsme už čekali miminko :-)
Dobrý večer, já byla na konzultaci a testech v klinice Repromeda, u mě je vše v pořádku, teď čekají testy partnera. Personál je velmi vstřícný, citlivý, opravdu s vámi jednají krásně, testy jsou bezbolestné. Hodnotím velmi klidně, takový přístup jsem snad ještě nikde nezažila. :)
Dobrý večer, s manželem se snažíme o miminko už 8 měsíců a nedaří se mi otěhotnět. Je už na čase se někam obrátit? Co myslíte?
Dobrý večer, to je nejvyšší čas se nechat vyšetřit a nechat si poradit co a jak. My se po roce, co jsme se snažili o miminko, obrátili na kliniku IVF Zlín a říkali, že jsme mohli přijít daleko dříve. Klinika je perfektně vybavená, používají ty nejmodernější technologie a metody a hlavně se o Vás zajímají jako o člověka, který chce pomoct. My jsme tam byli moc spokojení s celkovým přístupem, s léčbou a s radostí, kterou s náma sdíleli, když se zadařilo a já jsem otěhotněla.
Můžu podepsat, co psala Alenka - taky jsem na kliniku ve Zlíně docházela a jsou tam opravdu odborníci, skvělá atmosféra a hlavně jsou nejlepší, co se týká léčby neplodnosti. Pokud by někdo potřeboval, tady je odkaz na kliniku www.ivf-zlin.cz
Moc všem děkuji za komentáře a doporučení na kliniku ve Zlíně. Mají fakt výborné recenze, takže je hned v pondělí kontaktuju a domluvím se na konzultaci.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.